Transport Service Sverige AB

Skåne län

Information

Transport Service Sverige AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Transport Service Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Transport Service Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-21.

Transport Service Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-11-06. Men sedan 2002-11-21 så har Transport Service Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 4, 233 31, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transport Service Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-130000.

Malmö arbetar för att företag som Transport Service Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transport Service Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra och förmedla köruppdrag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transport Service Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transport Service Sverige AB och det är följande personer, Kvant, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvant, Malin Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Transport Service Sverige AB är 556635-0764.