Sydteknik i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom maskin- och processteknik samt köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydteknik i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sydteknik i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2002-11-29 så skapades Sydteknik i Malmö AB och bolaget är har F-skattsedel Sydteknik i Malmö AB har haft det sedan 2003-01-13.

Sydteknik i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556634-9436 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Sydteknik i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sydteknik i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 070-2284609 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydteknik i Malmö AB är Hellqvist, Rolf Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Emma Charlotta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Olsson, Anders Joakim som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.