FuktCom AB

Skåne län

Information

FuktCom AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där FuktCom AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. FuktCom AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket FuktCom AB har haft sedan 2002-12-12. FuktCom AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till FuktCom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3174350.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är FuktCom AB Privat, ej börsnoterat.

FuktCom AB har idag 556634-6358 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för FuktCom AB

Bolaget skall bedriva teknisk fuktundersökning, utveckling och försäljning av nätmetoder och mätapparater inom bygg och labratoriebranschen, personaluthyrning inom nämnda branscher, uppfinneri samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I FuktCom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Karin Ritva Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Nicklas Ulrich Pontus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .