Mediainformation services in Malmo AB

Skåne län

Information

Mediainformation services in Malmo AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Mediainformation services in Malmo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Almendal, Thomas John Eric som är född 1971 och har titeln Likvidator, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mediainformation services in Malmo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mediainformation services in Malmo AB på telefon 070-9397486.

Bolaget marknadsför och säljer tillgång till information avseende annons-, förlags- och mediamarknaden i världen. Bolaget insamlar, granskar och sammanställer denna information. Bolaget utvecklar, underhåller, marknadsför och säljer egna system och metoder för att presentera information i olika former av tillhörande service och tjänster. Bolaget utformar, sammanställer och distribuerar pressreleaser. Bolaget idkar handel med kontorsinventarier, värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mediainformation services in Malmo AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mediainformation services in Malmo AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mediainformation services in Malmo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-13 och Mediainformation services in Malmo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mediainformation services in Malmo AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Mediainformation services in Malmo AB har 556634-6127 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.