Markera kommunikation & design AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva grafisk formgivning och Internetbaserade lösningar samt erbjuda strategisk varumärkesutveckling, företagsprofilering, grafisk formgivning och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Markera kommunikation & design AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Markera kommunikation & design AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2002-10-28 så skapades Markera kommunikation & design AB och bolaget är har F-skattsedel Markera kommunikation & design AB har haft det sedan 2009-07-30.

Markera kommunikation & design AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-08-20

556634-4627 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Markera kommunikation & design AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Markera kommunikation & design AB så går det att nå dem via telefon på 040-6318850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Markera kommunikation & design AB är Olsson, Alf Ola Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jennie Annica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .