Mamcom AB

Skåne län

Information

556634-0625 är organisationsnummer för bolaget Mamcom AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mamcom AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Mamcom AB finns i.

Mamcom AB har varit registrerat sedan 2002-11-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mamcom AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Mamcom AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mamcom AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mamcom AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6616565 eller genom brev på följande adress:
Möllerörsg. 23, 216 11, Limhamn

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom strategiska reklam och kommunikationslösningar. Idé och kampanjkreation, produktion av diverse reklammaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mamcom AB och det är Lidén, Ingeborg Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, John Erik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,