ITguiden i Malmö AB

Skåne län

Information

556633-5880 är organisationsnummer för bolaget ITguiden i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ITguiden i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ITguiden i Malmö AB finns i.

ITguiden i Malmö AB har varit registrerat sedan 2002-10-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ITguiden i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ITguiden i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ITguiden i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ITguiden i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-467306 eller genom brev på följande adress:
ALMVIKSVÄGEN 41, 218 45, Vintrie

Bolaget skall bedriva projektledning, projektansökningar inom processkompetens- och kommunikationsutveckling, försäljning av hård- och mjukvara inom dataområdet såsom data internet tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ITguiden i Malmö AB och det är Nilsson, Jan-Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Axel Börje som är född 1925 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor,