Byggproduktion i Malmö AB

Skåne län

Information

Byggproduktion i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Byggproduktion i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggproduktion i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-12-12.

Byggproduktion i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-10-03. Men sedan 2002-12-12 så har Byggproduktion i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Schaktugnsg. 5, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggproduktion i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6000970.

Malmö arbetar för att verksamheter som Byggproduktion i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggproduktion i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsservice såsom tillhandahållande av personal, rekrytering och förmedling av dessa tjänster inom företrädesvis inom affärsområdet IT och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar även förmedling av fastigheter för försäljning, främst fastigheter i utlandet samt handel och konsultverksamhet inom bygg- och anläggning med import och export, även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggproduktion i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggproduktion i Malmö AB och det är följande personer, Nyman, Curt Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, René Petr som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggproduktion i Malmö AB är 556633-4438.