Byggnadsaktiebolaget Per Wall

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Byggnadsaktiebolaget Per Wall är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Byggnadsaktiebolaget Per Wall är ett av dem. Statusen för Byggnadsaktiebolaget Per Wall är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsaktiebolaget Per Wall är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Byggnadsaktiebolaget Per Wall ska trivas.

Byggnadsaktiebolaget Per Wall är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, uppföra, äga och försälja fastighet, reparation och underhåll av fastighet samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsaktiebolaget Per Wall är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14.

Idag är Byggnadsaktiebolaget Per Wall Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsaktiebolaget Per Wall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-922220.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Byggnadsaktiebolaget Per Wall är Jonsson, Bertil Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Jonsson, Bertil Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jonas Hans Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Byggnadsaktiebolaget Per Wall har 556633-4420 som sitt organisationsnummer.