2C - Rosenlund i Malmö AB

Skåne län

Information

556633-4115 är organisationsnummer för verksamheten 2C - Rosenlund i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 2C - Rosenlund i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som 2C - Rosenlund i Malmö AB finns i.

2C - Rosenlund i Malmö AB har varit registrerat sedan 2002-10-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för 2C - Rosenlund i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

2C - Rosenlund i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för 2C - Rosenlund i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med 2C - Rosenlund i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-156725 eller genom brev på följande adress:
Davidshallstorg 6, 211 45, Malmö

Bolaget skall bedriva import och export av bohag i grossistledet, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med 2C - Rosenlund i Malmö AB och det är Rosenlund, Leif Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlund, Björn Agne Ingemar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,