Lernacken Bygg AB

Skåne län

Information

Lernacken Bygg AB är ett företag som finns i Malmö. I Lernacken Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Chris Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thomas, Martin Royston som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomas, Linda Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lernacken Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lernacken Bygg AB på telefon 040-158611.

Bolaget skall bedriva ny- och ombyggnation, försäljning och underhåll av fastigheter. Import och försäljning av byggmaterial. Uthyrning och försäljning av pooler.

Idag är Lernacken Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lernacken Bygg AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lernacken Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och Lernacken Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lernacken Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lernacken Bygg AB har 556633-4099 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.