KKKR Developing AB

Skåne län

Information

KKKR Developing AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där KKKR Developing AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. KKKR Developing AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. KKKR Developing AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till KKKR Developing AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Borrg. 6, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6004000.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KKKR Developing AB Privat, ej börsnoterat.

KKKR Developing AB har idag 556633-0790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för KKKR Developing AB

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I KKKR Developing AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Keller, Erik Einar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Keller, Ronny Mogens som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronkvist, Jan Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Bengt Ingvar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Nilsson, Helen Marie-Louise som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .