ColoPlus Aktiebolag

Skåne län

Information

556632-5915 är organisationsnummer för företaget ColoPlus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ColoPlus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ColoPlus Aktiebolag finns i.

ColoPlus Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-09-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ColoPlus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-28.

ColoPlus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ColoPlus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hagman, Stig Ulf Conny Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ColoPlus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-970410 eller genom brev på följande adress:
Sergels v. 14 B, 217 57, Malmö

Bolaget skall utveckla samt försälja och licensiera produkter inom område functional food, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ColoPlus Aktiebolag och det är Hagman, Stig Ulf Conny som är född 1941 och har titeln VD, Hagman, Stig Ulf Conny som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ihse, Kjell Ingemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elfstrand, Lidia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Florén, Claes-Henrik Artur som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Margareta Holgersdotter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotNygren, Peter Kristoffer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor