KOAN Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och KOAN Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KOAN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KOAN Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KOAN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som KOAN Aktiebolag ska trivas.

KOAN Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med livsmedel och PR- och eventverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KOAN Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21.

Idag är KOAN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med KOAN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5553666.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KOAN Aktiebolag är Bengtsson, Karl-Aron Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anne Katinka som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

KOAN Aktiebolag har 556631-6278 som sitt organisationsnummer.