Ribers Park Fastighets AB

Skåne län

Information

556631-3671 är organisationsnummer för bolaget Ribers Park Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ribers Park Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ribers Park Fastighets AB finns i.

Ribers Park Fastighets AB har varit registrerat sedan 2002-09-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ribers Park Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-23.

Ribers Park Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ribers Park Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ribers Park Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 040-159380 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall inom områdena värdepapper och fast egendom genom att äga och förvalta sådan egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva konsulttjänster angående fastighetsekonomi och textil.

Det finns olika personer som har en koppling med Ribers Park Fastighets AB och det är Geine, Carl Henrik Gustav som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Geine, Arvid Robert Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Geine, Gunnel Astrid Elisabeth som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,