Stickybit AB

Skåne län

Information

556630-7905 är organisationsnummer för verksamheten Stickybit AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stickybit AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Stickybit AB finns i.

Stickybit AB har varit registrerat sedan 2002-08-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stickybit AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

Stickybit AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stickybit AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Körling, Filip Magnus -Rybarczyk, Sven Fredrick Mickael

Vill ni komma i kontakt med Stickybit AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5188447 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs Torg 10 A, 211 39, Malmö

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom programmering, systemutveckling och systemadministration samt att bedriva utbildning inom dessa områden, samt att utveckla och sälja programvaror samt förvaltning av värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stickybit AB och det är Rybarczyk, Sven Fredrick Mickael som är född 1972 och har titeln VD, Rybarczyk, Sven Fredrick Mickael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Körling, Filip Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glans Assargård, Ann Sofie E K som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor