Öppen Linje, Sverige AB

Skåne län

Information

Öppen Linje, Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Öppen Linje, Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Öppen Linje, Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-29.

Öppen Linje, Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-07-02. Men sedan 2002-08-29 så har Öppen Linje, Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hästhovsv. 4, 459 32, Ljungskile. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öppen Linje, Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-41440.

Malmö arbetar för att verksamheter som Öppen Linje, Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öppen Linje, Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall vidareutveckla företags organisationers kommunikationsmognad genom att: ge stöd, rådgivning, utvecklingsarbete, utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öppen Linje, Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öppen Linje, Sverige AB och det är följande personer, Sandell, Birgitta Marie som är född 1956 och har titeln VD, Kemfors, Ann-Britt som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Birgitta Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Öppen Linje, Sverige AB är 556630-4076.