Frithiof & Co AB

Skåne län

Information

Frithiof & Co AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Frithiof & Co AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frithiof & Co AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-21.

Frithiof & Co AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-08-05. Men sedan 2002-11-21 så har Frithiof & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Krankajen 8, 211 12, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frithiof & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-128119.

Malmö arbetar för att bolag som Frithiof & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frithiof & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska som konsultföretag arbeta med företagsinterna och externa kommunikationer, t ex marknadskommunikation, PR, profilering av varumärken. Bolaget ska vidare äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frithiof & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rosenquist Frithiof, Ulla Berit.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frithiof & Co AB och det är följande personer,

Organisationsnummer för Frithiof & Co AB är 556630-4068.