Flinkfyr & Co AB

Skåne län

Information

Flinkfyr & Co AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Flinkfyr & Co AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flinkfyr & Co AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-05-22.

Flinkfyr & Co AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-07-30. Men sedan 2003-05-22 så har Flinkfyr & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Per Albin Hanssons v. 85 B, 215 65, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flinkfyr & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3199499.

Malmö arbetar för att verksamheter som Flinkfyr & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flinkfyr & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning och ägande av fastigheter, uthyrning av MC, handel med aktier. Konsultverksamhet av främst teater och behandlingsmetoder för kriminella. Producerande av teater med angränsande områden.

Firmatecknare för Flinkfyr & Co AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flinkfyr & Co AB och det är följande personer, Svenson, Håkon Olav som är född 1943 och har titeln VD, Svenson, Håkon Olav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Granditsky Svenson, Tove som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flinkfyr & Co AB är 556630-1106.