Ludvigsro Invest AB

Skåne län

Information

556630-0744 är organisationsnummer för verksamheten Ludvigsro Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ludvigsro Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ludvigsro Invest AB finns i.

Ludvigsro Invest AB har varit registrerat sedan 2002-08-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ludvigsro Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Ludvigsro Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ludvigsro Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ludvigsro Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6115230 eller genom brev på följande adress:

Bolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla konsultations- tjänster inom ekonomi, affärsutveckling och administration ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ludvigsro Invest AB och det är Svanlind, Lars Jörgen Valentin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Adielsson, Anders som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,