House of Oldenburg Aktiebolag

Skåne län

Information

House of Oldenburg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som House of Oldenburg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

House of Oldenburg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-08-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lärkv. 13, 245 62, Hjärup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på House of Oldenburg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-520056.

Malmö arbetar för att verksamheter som House of Oldenburg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för House of Oldenburg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med kontorsinredning, möbler samt trädgårdsmöbler ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för House of Oldenburg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till House of Oldenburg Aktiebolag och det är följande personer, Henningsson, Birger Ernst Lennart som är född 1952 och har titeln Likvidator, Larsson, Bengt Svante som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för House of Oldenburg Aktiebolag är 556629-9425.