Motor & Transmissionsservice i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Motor & Transmissionsservice i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Motor & Transmissionsservice i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Motor & Transmissionsservice i Malmö AB är att Bolaget är inaktivt.

Motor & Transmissionsservice i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Motor & Transmissionsservice i Malmö AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, påbyggnad, service, reparationer, underhåll och försäljning av karosserier, sopanläggningar, containers, dieselmotorer, transmissioner och reservdelar, leasing och uthyrning avseende tyngre fordon, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motor & Transmissionsservice i Malmö AB inte är momsregistrerat.

Idag är Motor & Transmissionsservice i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Motor & Transmissionsservice i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5473015.

Firman tecknas var för sig av -Thorsell, Emanuel -Thorsell, Maria Helena Elisabeth -Thorsell, Vlatka Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Motor & Transmissionsservice i Malmö AB är Thorsell, Emanuel som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Hylén, Ulf Peter som är född 1956 och har titeln Extern VD, Thorsell, Maria Helena Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Vlatka som är född 1946 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Motor & Transmissionsservice i Malmö AB har 556629-9045 som sitt organisationsnummer.