Fastighetsaktiebolaget Malmö City

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Fastighetsaktiebolaget Malmö City är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsaktiebolaget Malmö City är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget Malmö City är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget Malmö City är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsaktiebolaget Malmö City ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva, utveckla och förvalta fast egendom i Malmö ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget Malmö City är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-21.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Malmö City Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Malmö City så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-300063.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget Malmö City är Berggren, Thomas Ove som är född 1948 och har titeln VD, Berggren, Thomas Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Peters, Bengt Reidar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Per Bjarne som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Sven Erling Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Peter Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Fastighetsaktiebolaget Malmö City har 556628-5762 som sitt organisationsnummer.