Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB

Skåne län

Information

Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB är ett bolag som finns i Malmö. I Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomberg, Erik Uno som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahonen, Ernst Gerhard som är född 1949 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB på telefon 040-295035.

Bolaget skall utföra tjänster inom byggbranschen, bedriva entreprenader i egen regi och som underentreprenör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB innehar ej F-skattsedel och Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Malmö Marknadskonsult och Försäljnings AB har 556628-3692 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.