Miljöpoolen Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Miljöpoolen Skåne Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Miljöpoolen Skåne Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miljöpoolen Skåne Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-10-13.

Miljöpoolen Skåne Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-08-05. Men sedan 2005-10-13 så har Miljöpoolen Skåne Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vendelsfridsg. 12 A, 217 64, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljöpoolen Skåne Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-218410.

Malmö arbetar för att bolag som Miljöpoolen Skåne Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miljöpoolen Skåne Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom bygg, anläggning och miljöområdet.

Firmatecknare för Miljöpoolen Skåne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljöpoolen Skåne Aktiebolag och det är följande personer, Djindo, Robert Kerim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Fredrik Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ann-Sofie Emma Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Miljöpoolen Skåne Aktiebolag är 556628-2553.