Hyrmodul i Sverige AB

Skåne län

Information

Hyrmodul i Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hyrmodul i Sverige AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hyrmodul i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hyrmodul i Sverige AB har haft sedan 2002-10-03. Hyrmodul i Sverige AB har funnits sedan och 2002-10-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyrmodul i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Santessons v. 25, 232 61, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6710124.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hyrmodul i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Hyrmodul i Sverige AB har idag 556628-1316 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hyrmodul i Sverige AB

Bolaget skall bedriva handel och uthyrningsverksamhet med flytt- bara byggnader samt köpa, sälja äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka annan, med ovan nämnda branscher, därmed förenlig verksamhet.

I Hyrmodul i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosenlund, Ulf Rickard Bertil som är född 1955 och har titeln VD, Rosenlund, Ulf Rickard Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarlsbo, Paul Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .