Structural Design Software in Europe AB

Skåne län

Information

Structural Design Software in Europe AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Structural Design Software in Europe AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehn, Paul Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Rehn, Paul Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Mats Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Pär Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstrand, Leif Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Structural Design Software in Europe AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Structural Design Software in Europe AB på telefon 040-530100.

Bolaget skall, direkt eller genom dotterbolag, bedriva verksamhet företrädesvis inom områdena mjukvaruutveckling, marknadsföring och försäljning av mjukvara och bedriva konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Structural Design Software in Europe AB av bolagstypen Aktiebolag.

Structural Design Software in Europe AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Structural Design Software in Europe AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-21 och Structural Design Software in Europe AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Structural Design Software in Europe AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Hansson, Pär Håkan -Holmstrand, Leif Stefan i förening med -Rehn, Paul Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Structural Design Software in Europe AB har 556628-1233 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.