JM Måsen 16 AB

Skåne län

Information

556627-7827 är organisationsnummer för verksamheten JM Måsen 16 AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JM Måsen 16 AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som JM Måsen 16 AB finns i.

JM Måsen 16 AB har varit registrerat sedan 2002-05-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JM Måsen 16 AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JM Måsen 16 AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JM Måsen 16 AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lilja, Urban Anders -Wahrer, Anders Håkan -Åkesson, Claes Magnus

Vill ni komma i kontakt med JM Måsen 16 AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JM Måsen 16 AB och det är Wahrer, Anders Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilja, Urban Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Claes Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Svensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,