Plaudite AB

Skåne län

Information

Bolaget skall syssla med direkt eller indirekt handel med aktier både med svenska och utländska bolag, samt, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plaudite AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Plaudite AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2002-07-04 så skapades Plaudite AB och bolaget är har F-skattsedel Plaudite AB har haft det sedan 2002-09-21.

556627-4006 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Plaudite AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Plaudite AB så går det att nå dem via telefon på 08-7017800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plaudite AB är Dahlroth, Malin Louise som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarring, Katarina Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .