AB Sandellska Fastigheterna

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter AB Sandellska Fastigheterna. Det finns flera verksamheter som liknar AB Sandellska Fastigheterna i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AB Sandellska Fastigheterna är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-27 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-04-24 så har AB Sandellska Fastigheterna varit registrerat. Idag är AB Sandellska Fastigheterna Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med AB Sandellska Fastigheterna så kan man gör det genom att posta ett brev till Låglandsg. 15, 216 11, Limhamn. Vi ni istället prata med AB Sandellska Fastigheterna så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Helgesson, John Magnus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Eva Cecilia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

AB Sandellska Fastigheterna har 556627-2026 som sitt organisationsnummer.