Lesax Trading AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Lesax Trading AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lesax Trading AB är ett av dem. Statusen för Lesax Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Lesax Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Lesax Trading AB ska trivas.

Lesax Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka import och export av livsmedelsprodukter och pappersvaror till hushåll även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lesax Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01.

Idag är Lesax Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Lesax Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6112644.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lesax Trading AB är Qvarfort, Rolf Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarfort, Eva Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lesax Trading AB har 556627-1903 som sitt organisationsnummer.