Bengt Lestréus Vård & Assistans AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bengt Lestréus Vård & Assistans AB. Det finns flera bolag som liknar Bengt Lestréus Vård & Assistans AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bengt Lestréus Vård & Assistans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-06 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-05-07 så har Bengt Lestréus Vård & Assistans AB varit registrerat. Idag är Bengt Lestréus Vård & Assistans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bengt Lestréus Vård & Assistans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eldtornsgränd 6, 230 40, Bara. Vi ni istället prata med Bengt Lestréus Vård & Assistans AB så kan ni göra det på 040-78226.

Bolaget skall bedriva vård och assistans av sjuka och rörelsehindrade patienter, och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lestréus, Bengt-Göran Henry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lestréus, Gun Rose-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lundberg, Anders Filip som är född 1976 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bengt Lestréus Vård & Assistans AB har 556626-9360 som sitt organisationsnummer.