Sweorto AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Sweorto AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sweorto AB är ett av dem. Statusen för Sweorto AB är att Bolaget är aktivt.

Sweorto AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Sweorto AB ska trivas.

Sweorto AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-15. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bederiva försäljning av dentalprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sweorto AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-15.

Idag är Sweorto AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sweorto AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6610140.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lager, Lasse -Veith Lager, Lisa.

De som är på något sätt har med Sweorto AB är Lager, Lasse som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lager, Bendt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Veith Lager, Lisa som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Willesen, Dennis Gert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindberg, Marita Kristina som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, BDO Sweden AB som är född och har titeln RevisorLeifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sweorto AB har 556626-1821 som sitt organisationsnummer.