Mitor Service & Montage AB

Skåne län

Information

Mitor Service & Montage AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Mitor Service & Montage AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonasson, Roy som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Janet Pernilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mitor Service & Montage AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mitor Service & Montage AB på telefon 040-546059.

Bolaget skall utföra montagearbeten inom byggnadsbranschen, utför redovisningsuppdrag och konsultationer inom ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mitor Service & Montage AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mitor Service & Montage AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mitor Service & Montage AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-17 och Mitor Service & Montage AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mitor Service & Montage AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mitor Service & Montage AB har 556625-9841 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.