Matell Fastigheter NS AB

Skåne län

Information

Matell Fastigheter NS AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Matell Fastigheter NS AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Matell Fastigheter NS AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-18.

Matell Fastigheter NS AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-03-26. Men sedan 2005-08-18 så har Matell Fastigheter NS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gustav Adolfs Torg 8 B, 211 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Matell Fastigheter NS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-161910.

Malmö arbetar för att företag som Matell Fastigheter NS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Matell Fastigheter NS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fast egendom, förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Matell Fastigheter NS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Matell Fastigheter NS AB och det är följande personer, Matell, Hans Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Matell, Eva Elisabeth Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Matell Fastigheter NS AB är 556625-8587.