Advokat P-A Bengtsson AB

Skåne län

Information

Advokat P-A Bengtsson AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Advokat P-A Bengtsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokat P-A Bengtsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-05-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Studentg. 4, 211 38, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokat P-A Bengtsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att verksamheter som Advokat P-A Bengtsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokat P-A Bengtsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Advokat P-A Bengtsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokat P-A Bengtsson AB och det är följande personer, Bengtsson, Per-Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindgren Bengtsson, Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokat P-A Bengtsson AB är 556625-8363.