Mixi Industriservice AB

Skåne län

Information

Mixi Industriservice AB är ett bolag som finns i Malmö. I Mixi Industriservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är von Ahlefeld, Rutger Heinrich som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Hans Mårten som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mixi Industriservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mixi Industriservice AB på telefon 031-693311.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, förvaltning av fastigheter, aktier och andelar i andra företag samt andra därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mixi Industriservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mixi Industriservice AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mixi Industriservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-09 och Mixi Industriservice AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mixi Industriservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mixi Industriservice AB har 556624-9453 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.