Trademark Malmö AB

Skåne län

Information

556624-2136 är organisationsnummer för företaget Trademark Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trademark Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Trademark Malmö AB finns i.

Trademark Malmö AB har varit registrerat sedan 2002-02-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trademark Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-19.

Trademark Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trademark Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Trademark Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 076-8079010 eller genom brev på följande adress:
Bågängsv. 66, 216 20, Malmö

Bolaget skall bedriva reklambyrå och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trademark Malmö AB och det är Forsnor, Göran Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Claes Richard Michael som är född 1979 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,