Dermatolog C. Engman AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Dermatolog C. Engman AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dermatolog C. Engman AB är ett av dem. Statusen för Dermatolog C. Engman AB är att Bolaget är aktivt.

Dermatolog C. Engman AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dermatolog C. Engman AB ska trivas.

Dermatolog C. Engman AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva hudläkarpraktik med mottagning och behandling av hudsjukdomar och hudförändringar, kosmetisk kirurgi med laser och högintensivljusbehandling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dermatolog C. Engman AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05.

Idag är Dermatolog C. Engman AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dermatolog C. Engman AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-550700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dermatolog C. Engman AB är Engman, Märta Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Mats som är född 1952 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Dermatolog C. Engman AB har 556624-0635 som sitt organisationsnummer.