AB A Zity

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter AB A Zity. Det finns flera företag som liknar AB A Zity i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

AB A Zity är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-02-26 så har AB A Zity varit registrerat och sedan 2002-03-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är AB A Zity Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med AB A Zity så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AB A Zity så kan ni göra det på 040-306635.

Bolaget skall importera, exportera, sälja, internetförsäljning, ädelstenar, ädelmetaller, juveler, guld, silver, ur, klockor, present, heminredning, antikviteter, kosmetika, kläder, skor. Elektronikartiklar såsom köksartiklar, vitvaror, TV, radio, datorer, datamjukvaror. Tillverka, reparera och ge service samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Degirmenci, Gabriel Cebrail som är född 1958 och har titeln VD, Degirmenci, Gabriel Cebrail som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Degirmenci, Tevdiye som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

AB A Zity har 556623-8670 som sitt organisationsnummer.