AC/DC i Skåne AB

Skåne län

Information

556623-8423 är organisationsnummer för företaget AC/DC i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AC/DC i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som AC/DC i Skåne AB finns i.

AC/DC i Skåne AB har varit registrerat sedan 2002-03-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AC/DC i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AC/DC i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AC/DC i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med AC/DC i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 040-943300 eller genom brev på följande adress:
Kruseg. 34, 212 25, Malmö

Bolaget skall direkt eller indirekt via helägda dotterbolag bedriva entreprenadverksamhet inom områden som larminstallationer, svagströms- och starkströmsinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AC/DC i Skåne AB och det är Jonsson, Bo Sigurd som är född 1952 och har titeln VD, Jonsson, Bo Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Schuman, Anders Bertil Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nathorst, Kerstin Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor