GP-Last Kranbilar AB

Skåne län

Information

GP-Last Kranbilar AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som GP-Last Kranbilar AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GP-Last Kranbilar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-08-05.

GP-Last Kranbilar AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-03-04. Men sedan 2002-08-05 så har GP-Last Kranbilar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Olsgårdsg. 7, 215 79, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GP-Last Kranbilar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6717540.

Malmö arbetar för att bolag som GP-Last Kranbilar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GP-Last Kranbilar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra transporttjänster med i huvudsak kranbilar och maskintrailers samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GP-Last Kranbilar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GP-Last Kranbilar AB och det är följande personer, Persson, Hans Sigvard som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Jan Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedvall, Sven Arne Kennet som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GP-Last Kranbilar AB är 556623-7854.