Åkesson Dentalteknik AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Åkesson Dentalteknik AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åkesson Dentalteknik AB är ett av dem. Statusen för Åkesson Dentalteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Åkesson Dentalteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åkesson Dentalteknik AB ska trivas.

Åkesson Dentalteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-23. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkesson Dentalteknik AB inte är momsregistrerat.

Idag är Åkesson Dentalteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Åkesson Dentalteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-320767.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åkesson Dentalteknik AB är Åkesson, Mats Christer som är född 1968 och har titeln VD, Åkesson, Mats Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Butler Åkesson, Ulrika som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Åkesson Dentalteknik AB har 556623-5916 som sitt organisationsnummer.