Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag

Skåne län

Information

Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag har haft sedan 2003-12-17. Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag har funnits sedan och 2004-01-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-156814.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag har idag 556622-6576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag

Bolaget skall utföra värdering av fastigheter och andra säkerheter för belåning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Värderingsinstitutet Åke Thylander Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thylander, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Thylander, Eva-Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .