Trigona Protes AB

Skåne län

Information

Trigona Protes AB är ett företag som finns i Malmö. I Trigona Protes AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blazevski, Vasko som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosdahl, Leif Robert Wilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Mats Rune Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trigona Protes AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trigona Protes AB på telefon 040-101064.

Bolaget skall utföra tandtekniska arbeten och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trigona Protes AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trigona Protes AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trigona Protes AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Trigona Protes AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trigona Protes AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Trigona Protes AB har 556622-6535 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.