Videokliniken Svedala AB

Skåne län

Information

Videokliniken Svedala AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Videokliniken Svedala AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Videokliniken Svedala AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-01-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Österg. 2, 235 33, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Videokliniken Svedala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-405030.

Malmö arbetar för att företag som Videokliniken Svedala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Videokliniken Svedala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av videofilmer och dataspel samt försäljning av konfektyr ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Videokliniken Svedala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Videokliniken Svedala AB och det är följande personer, Karlsson, Ulla-Britt Ann-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Videokliniken Svedala AB är 556622-5180.