Corla Montage AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Corla Montage AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Corla Montage AB är ett av dem. Statusen för Corla Montage AB är att Bolaget är aktivt.

Corla Montage AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Corla Montage AB ska trivas.

Corla Montage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva monteringsarbeten av vitvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Corla Montage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Corla Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Corla Montage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Corla Montage AB är Hägg, Lars Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Mats Thorbjörn som är född 1957 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Corla Montage AB har 556622-0439 som sitt organisationsnummer.