Dick's Bil & Motor & Co AB

Skåne län

Information

Dick's Bil & Motor & Co AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Dick's Bil & Motor & Co AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dick's Bil & Motor & Co AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-02-18.

Dick's Bil & Motor & Co AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-01-14. Men sedan 2002-02-18 så har Dick's Bil & Motor & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Arlövsv. 25, 232 35, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dick's Bil & Motor & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-531480.

Malmö arbetar för att verksamheter som Dick's Bil & Motor & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dick's Bil & Motor & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bilverkstadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dick's Bil & Motor & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alm, Dick Torbjörn -Persson, Johan Paul Jörgen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dick's Bil & Motor & Co AB och det är följande personer, Persson, Johan Paul Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alm, Dick Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rakovic, Dusan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dick's Bil & Motor & Co AB är 556621-9977.