Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

556621-9290 är organisationsnummer för bolaget Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) finns i.

Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) har varit registrerat sedan 2002-01-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Thore Jörgen -Nilsson, Kent Roland

Vill ni komma i kontakt med Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det på telefon genom 040-215053 eller genom brev på följande adress:
Hermodsdalstorget 1, 215 52, Malmö

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Supermarket i Malmö AB (Ica Supermarket) och det är Mattsson, Thore Jörgen som är född 1956 och har titeln VD, Mattsson, Thore Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kent Roland som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Thore Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Silvia Annlouis som är född 1976 och har titeln SuppleantEkman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor,