Affärsmannaskap i Börshuset AB

Skåne län

Information

Affärsmannaskap i Börshuset AB är ett företag som finns i Malmö. I Affärsmannaskap i Börshuset AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kron, Knut Håkan som är född 1949 och har titeln VD, Kron, Knut Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Bengt Göran Krister som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Affärsmannaskap i Börshuset AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Affärsmannaskap i Börshuset AB på telefon 040-6998820.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultation inom områdena ledarskap, försäljning och service samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Affärsmannaskap i Börshuset AB av bolagstypen Aktiebolag.

Affärsmannaskap i Börshuset AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Affärsmannaskap i Börshuset AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Affärsmannaskap i Börshuset AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Affärsmannaskap i Börshuset AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Affärsmannaskap i Börshuset AB har 556621-3582 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.